≡ Menu

Hoteli v Skopju

V kolikor potrebujete hotel v Skopju ali njegovi okolici, najdete na tej strani nekaj osnovnih informacij in iskalnik za primerjavo cen prenočišč.

Zraven hotelov v Skopju lahko preverite tudi druga prenočišča, kot so apartmaji, hostlin B&B in gostišča, tako da lahko izberete tistega, ki vam bo glede na ceno, lokacijo in opremljenost najbolj ustrezal.

Iskalnik za hotele in prenočišča v Skopju

Booking.com
Preko zgornjega iskalnika lahko preverite cene za prenočišča. Vpišite datume in število oseb ter pritisnite Išči. Na strani z rezultati primerjajte hotele v Skopju in ga rezervirajte preko spleta.

Hoteli v Skopju

Hotel Super 8

Hotel Super 8*** se nahaja na odlični lokaciji, le nekaj 100m od vhoda v Staro Čaršijo in trdnjave Kale. Hotel nudi 25 sob, v katerih lahko bivajo 1-4 gostje, opremljene so sodobno in prijetno, vključujejo klimo in LCD televizor. Na območju hotela lahko brezplačno dostopate do brezžičnega interneta. V hotelu sta dve restavraciji z bogato ponudbo jedi, bar in zunanja terasa. Zraven hotela se nahaja nakupovalni center Mavrovka.

  Več info in rezervacija hotel v skopju 8

Hotel Centar

Hotel Centar*** stoji na desnem bregu Vardarja, 10min oddaljen od glavne železniške postaje. V hotelu se nahaja 19 komfortno opremljenih sob, katere so primerne za dve ali tri osebe. Vsaka soba je opremljena z klimo, LCD televizorjem, uporabljate lahko tudi wi-fi omrežje. Hotelske usluge obsegajo še samopostrežno restavracijo, bar, fitnes, notranji bazen, računalniški salon … Čez most Umetnosti in trg matere Tereze boste v 20min v starem mestu.

  Več info in rezervacija hoteli skopje centar

Hotel Orange Inn

Hotel Orange Inn*** se nahaja v mirnem stanovanjskem predelu Kisela Voda. V bližni je postaja mestnega avtobusa, s katerim se v 15min pripeljete v središče mesta. Odprt je bil 2011, nudi privatno parkirišče in 20 modernih sob za 2 ali 3 goste. Vsaka soba ima tudi balkon z mizico in stoli. Nuden je samopostrežni zajtrk in sobna postrežba. Na območju hotela je omogočen dostop do Wi-Fi omrežja.

  Več info in rezervacija hotel orange inn skopje

Hotel Aristocrat

Hotel Aristocrat*** je novejši hotel, kateri je lociran v mirni soseski, 20min sprehoda oddaljen od središča mesta. 14 sob je opremljenih z umirjenimi in sproščujočimi vzorci in pohištvom, vključena je klimatska naprava, LCD televizor, v nekaterih tudi kamin. Povsod po hotelu lahko dostopate do brezžičnega interneta. Na voljo je bar z prigrizki, terasa, sejna soba, savna in masaža. Ob hotelu je urejeno privatno parkirišče.

  Več info in rezervacija aristokrat hotel v skopju

Hotel Solun

Hotel Solun**** se nahaja le nekaj korakov od trga Aleksandra Velikega in zgodovinskega središča. Hotel deluje po principu varstva okolja, nudi pa 53 elegantnih sob za dve osebi oz apartmajev za 2-4 osebe. Vse so klimatizirane, opremljene z LCD televizorjem in sedežno garnituro. Hotelska restavracija nudi široko ponudbo jedi, z doplačilom pa lahko uporabljate storitve večjega wellnes in fitnes centra. Hotel omogoča dostop do brezžičnega interneta.

  Več info in rezervacija hoteli v skopju

Dodatni hoteli v Skopju so na voljo preko iskalnika, ki ga najdete zgoraj. Primerjajte ponudbo in najdite prosto hotelsko sobo v Skopju.